Izjava o privatnosti

Viktor Motosport d.o.o. obvezuje se zaštiti osobne podatke kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke kupaca/korisnika koji su nužni za ispunjenje naših obaveza. Kupce informiramo o načinu na koji koristimo njihove podatke, te oni odlučuju hoće li njihovo ime biti na listama koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se osobni podatci korisnika strogo čuvaju, dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podatci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Viktor Motosport d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Prikupljanje i korištenje informacija

U procesu realizacije tražene usluge, te za davanje obavijesti i informacija vezanih uz naše usluge, koristit ćemo isključivo informacije koje nam pristanete dati. Obvezujemo se da vaše osobne informacije nećemo prodati, iznijeti ili dati trećoj osobi na način koji nije naveden u ovoj izjavi.
Registracija

Kako bi napravio rezervaciju ili poslao upit na našim web stranicama, korisnik prethodno mora popuniti registracijski upitnik i obaviti registraciju. Tijekom registracije od korisnika se traže kontakt informacije (poput imena i e-mail adrese). Te se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljena na našim web stranicama. Također, podatci osiguravaju privatnost korisnika pri kontroli statusa rezervacije i unosa ili promjene podataka.

Newsletter

Ukoliko se korisnik prijavi za primanje newslettera, biti će zatražene njegove kontakt informacije.
Sigurnost

Poduzimamo sve potrebne mjere kako bi na našim stranicama korisnički podatci bili zaštićeni. Povjerljivi podatci zaštićeni su i online i offline. Ako naši formulari zahtijevaju povjerljive podatke, ti su podatci šifrirani i zaštićeni sigurnosnim protokolom (SSL). Internetski pretraživači (browseri) poput Internet Explorera, Google Chromea ili Firefoxa ikonom lokota označavaju zaštićenost stranica. Ukoliko je lokot na ikoni zatvoren, nalazite se na zaštićenoj stranici. Koristimo SSL šifriranje kako bismo zaštitili korisničke podatke na Internetu, te činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo iste podatke zaštitili i offline. Pristup svim podatcima o našim korisnicima je ograničen. Pristup povjerljivim podatcima imaju samo zaposlenici kojima su ti podatci potrebni kako bi obavili određene usluge. Za sva dodatna pitanja o sigurnosti na našim web stranicama možete poslati e-mail na: viktor@viktormotosport.hr
Posebna ponuda

Povremeno možete primati informacije o proizvodima, uslugama i posebnim ponudama, te newsletter. Poštujemo privatnost korisnika, te nudimo mogućnost odbijanja davanja informacija za navedene svrhe.
Ispravak/ Ažuriranje osobnih podataka

Ukoliko se osobni podaci korisnika promijene ili korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisničkih podataka koje posjedujemo. Korisnik to može izvršiti na web stranici «Moj račun», ili slanjem e-maila na adresu: viktor@viktormotosport.hr.

Obavijesti o promjenama

Ukoliko odlučimo promijeniti naša pravila o poštivanju privatnosti, obavijest o tome ćemo objaviti na naslovnicu naših web stranica. Korisnici će uvijek biti upoznati s podatcima koje prikupljamo, s načinima na koji koristimo prikupljene podatke, te pod kojim uvjetima eventualno otkrivamo osobne podatke. Ako u bilo kojem trenutku osobne podatke korisnika odlučimo iskoristiti na način različit od navedenog u vrijeme kad su oni dobiveni, korisnike ćemo obavijestiti putem e-maila. Korisnicima će biti pružena mogućnost da odobre ili odbiju korištenje podataka na novi način. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o privatnosti važećima u vrijeme prikupljanja podataka korisnika.